Tilattavat palvelut

Bio- ja pakkausjätteiden erilliskeräys

Loimi-Hämeen Jätehuolto tarjoaa asukkailleen palveluja bio- ja pakkausjätteiden (lasi, metalli, kartonki, muovi) kuljetuksiin sekä kappaletavaranoutopalvelun. Erilliskeräilyyn voivat liittyä kaikki taajamassa sijaitsevat asuinkiinteistöt. Pakkausjätteiden erilliskeräyspalvelun voi tilata Loimi-Hämeen Jätehuollolta 1.7.2023 alkaen. Eurassa, Säkylässä, Huittisissa, Loimaalla sekä Sastamalassa sijtaisevat kiinteistöt voivat tilata biojätteen keräyksen Loimi-Hämeen Jätehuollolta 1.9.2023 alkaen.

Pärinä-noutopalvelu

Pärinäpalvelu noutaa sellaiset jätteet ja esineet, joita ei voi laittaa tavalliseen jäteastiaan suuren koon tai muun ominaisuuden vuoksi. Noutopalvelun hinta muodostuu työkustannuksista, kuljetusmaksusta sekä mahdollisesta jätteen käsittelymaksusta. Hinta on sama kaikille Loimi-Hämeen Jätehuollon asiakkaille sijainnista riippumatta.

Nouto järjestetään kahden viikon kuluessa tilauksesta arkisin klo 8-14 välillä. Huomioithan, että nouto ei välttämättä onnistu heti samalle päivälle tai seuraavalle, ota siis yhteyttä hyvissä ajoin! 

Noudon voi tilata lomakkeella tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 03 424 2622. 

Siirry Pärinä -palvelun tilaukseen tästä

Jätelavat ja astiat

Loimi-Hämeen Jätehuollon toimialueella vuokrattavia jätelavoja tarjoavat yksityiset palveluntarjoajat. Kiinteistöillä sijaitsevia jäteastioita myyvät yksityiset palveluntarjoajat. Loimi-Hämeen Jätehuollon kuljetusalueella yhtiömme tarjoaa bio- ja pakkausjäteastiat osana tyhjennyspalvelua.

Jätelavoja tarjoavat:

Sivua päivitetty 28.3.2023 kello 08:35

Takaisin ylös