Töihin meille?, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

Avoimet työpaikat

Töihin Loimi-Hämeen Jätehuollolle?

Jos henkilöstömme pitäisi kuvailla työporukkaamme yhdellä sanalla, se olisi rento. Loimi-Hämeen Jätehuollolla työskentelee yli 50 jätehuollon ammattilaista, mutta silti muodostamme tiiviin porukan, jossa ei turhaan pönötetä. Meillä työkaveria voi aina nykäistä hihasta ja kiperimmätkin haasteet ratkeavat yhdessä tekemällä.

Työntekijät viihtyvät meillä tunnetusti pitkään, eikä ihme. Loimi-Hämeen Jätehuolto ei ole vain työpaikka, vaan tiivis porukka saman arvomaailman omaavia ihmisiä. Tavoitteenamme on tehdä maailmasta kestävämpi paikka tarjoamalla laadukkaita jätehuoltopalveluita ja levittämällä kierrätystietoutta toimialueemme asukkaille.

Arvostamme koulutusta ja työkokemusta, mutta kokemuksesta tiedämme, että kaikkea ei opi koulun penkillä. Siksi emme painota pelkästään tutkintoja, vaan etsimme enemmän oikeanlaista asennetta ja luonnetta. Meillä keskeneräisyys on sallittua ja vuosien varrella useat työntekijämme ovatkin tilaisuuden tullen kasvaneet yhä isompiin saappaisiin.

Työpaikallamme toimii myös vapaa-ajan toimikunta (Vatku), joka järjestää säännöllisesti erilaisia retkipäiviä ja aktiviteetteja. Kun työpäivä on ohi, saatamme myös lähteä porukalla teatteriin tai pelaamaan esimerkiksi sulkapalloa.

Töihin meille?, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

Kiinnostaako sinua kiertotalouteen liittyvä kesätyö tai harjoittelu?

Hienoa! Me Loimi-Hämeen Jätehuollolla kannamme ympäristön lisäksi vastuuta myös tulevaisuuden tekijöiden kouluttamisesta. Siksi työllistämme vuosittain useita ympäristöalan opiskelijoita ja muita alasta kiinnostuneita kesätöihin tai harjoitteluun. Tarjoamme opiskelijoille myös opinnäytetyöaiheita sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin yhteistyöprojekteihin.

Loimi-Hämeen Jätehuollolla työskentelee parhaillaan kymmenkunta ympäristösuunnittelijaa sekä biotalouden insinööriä, ja toiminnan kasvaessa uusia osaajia tarvitaan jatkuvasti lisää. Yhtiömme päätehtävänä on tuottaa kuntien vastuulle kuuluvat jätehuollon palvelut 16 omistajakuntamme alueella. Toimintaan kuuluvat esimerkiksi jätepalvelut, kierrätyspisteet, neuvonta, ympäristökasvatus.

Meille voit työllistyä esimerkiksi:

  • Jäteaseman asiakaspalvelutehtäviin
  • Toimiston neuvonta- ja asiakaspalvelutehtäviin
  • Kuljetusalan tehtäviin
  • Viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin
  • Taloushallinnon tehtäviin
Töihin meille?, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

Sivua päivitetty 23.12.2022 kello 10:19

Takaisin ylös