Kuvituskuva: Paperia, Suomen Tietoturva

Suomen Tietoturva

Yritys huolehtii yritysten ja julkishallinnon tietoturvamateriaalien käsittelystä. Yrityksen omistajia ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy (51 %) ja Urbaser Oy (49%).

Loimi-Hämeen Jätehuollon toimipisteisiin toimitetun tietoturva-aineiston käsittely- ja tuhoamispalvelun tuottaa yhtiön tytäryritys Suomen Tietoturva Oy. Yrityksellä on pitkä kokemus erilaisista tietoturvallisista tuhouspalveluista. Yrityksen omistajia ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy (51 %) ja Urbaser Oy (49%). Yrityksen vahvoja toimialueita ovat Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi ja Kanta-Häme. Yhteistyökumppaneiden kautta palvelut voidaan ulottaa valtakunnallisiksi.

Suomen Tietoturva logo

Varma prosessi

Takaamme luotettavan tietosuojan kaikille asiakkaidemme hävitettäville materiaaleille. Keräys- ja kuljetusvälineet sekä tuhoamisprosessi on suunniteltu täysin aukottomaksi. Asiakas saa jokaisesta erästä tuhoamistodistuksen ja raportin, josta selviää nouto- ja tuhoamisajankohta sekä materiaalierittely painoineen.

Lukolliset keräysastiat

Aukoton ketju asiakkaalta käsittelykeskukseen alkaa lukittavasta keräysastiasta. Palvelumme kattaa sopivat keräysvälineet, turvallisen kuljetuksen sekä asiakkaalle luovutettavan tuhoustodistuksen. Hyvin logistiikkakumppanien avulla saamme järjestettyä keräyskaluston joustavasti asiakkaan sijainnista riippumatta. Noudot voidaan sopia säännöllisen rytmin mukaisiksi tai materiaali voidaan noutaa tilauksesta.

Raportti vahvistaa

LHJ Groupin raportointijärjestelmän kautta asiakas saa tarkat tiedot tuhotuista materiaaleista. Sähköisen järjestelmän kautta hoituu vaivattomasti asiakashallinta, tilausten käsittely, ajojärjestely, laskutus ja raportointi. RFID-pohjainen kalustonhallintajärjestelmä tallentaa palveluketjun jokaisen vaiheen keräyksestä tuhoukseen asti. Asiakas saa tuhoustodistuksen lisäksi tunnukset järjestelmään, josta hän voi itse seurata kierrätys- ja käsittelyprosessia reaaliaikaisesti.

Onko arkistonsiivous ajankohtainen?

Oli kyseessä pieni tai iso arkisto toimintamme mukautuu joka tarpeeseen. Paperiarkistojen tyhjennyksen lisäksi huolehdimme myös muista tietosuojamateriaaleista, kuten elektroniikkalaitteista tai tallenteista. Toimitamme soveltuvat keräysvälineet tai noudamme aineiston kerralla.

Muut roinat kiertoon samalla kertaa

Huolehdimme arkistonoutojen ohessa myös muun toimistoista poistettavan irtaimen kierrättämistä. Voit tilata arkistosiivouksen yhteyteen poisnoudon myös kirjoille, kansioille, sähkö- ja elektroniikkaromulle, toimistokalusteille ja muulle poistettavalle tavaralle.

Yhteystiedot:

Pasi Kaskinen, toimitusjohtaja
pasi.kaskinen@lhj.fi
0503470605

Sivua päivitetty 3.2.2023 kello 13:13

Takaisin ylös