Taloyhtiöt ja julkishallinto, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

Taloyhtiöt ja julkishallinto

Toimiva jätehuolto tuo säästöjä taloyhtiöön

Tiesitkö, että jätehuollon osuus on noin 3,5-7 prosenttia taloyhtiön hoitokuluista kohteen koosta riippuen? Taloyhtiön jätehuollon suurin yksittäinen kulu on yleensä sekajätteen keräys, sillä sen käsittelystä aiheutuu suurimmat kustannukset myös jäteyhtiölle. Asukkaana maksat jätehuollon kulut joko hoitovastikkeessa tai vuokrassa.

Ei ole siis aivan sama, miten taloyhtiönne jätteet lajitellaan. Siksi me Loimi-Hämeen Jätehuollolla tarjoamme taloyhtiölle lajitteluneuvontaa, erilaisia oppaita sekä apua jätepisteen suunnitteluun.

Toimiva ja oikein mitoitettu jätetila innostaa asukkaita lajittelemaan ja tuo samalla selvää säästöä myös kustannuksiin, kun taloyhtiönne ei maksa turhista tyhjennyksistä. Hyvin suunniteltu jätetila myös helpottaa astioiden tyhjentämistä, antaa siistin vaikutelman, lisää viihtyisyyttä sekä parantaa taloyhtiöiden turvallisuutta.

Ota yhteyttä, niin kehitetään yhdessä taloyhtiönne jätehuoltoa!

Taloyhtiöiden bio- ja pakkausjätteiden keräys Loimi-Hämeen Jätehuollon vastuulle

Uuden jätelain myötä Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy vastaa heinäkuusta 2023 lähtien taloyhtiöiden pakkausjätteiden (muovipakkaukset, kartonkipakkaukset, lasipakkaukset ja metalli) kuljetusten organisoinnista ja niihin liittyvästä asiakaspalvelusta. Biojätteen kuljetus siirtyy kokonaisuudessaan Loimi-Hämeen Jätehuollon organisoitavaksi syyskuusta 2023 alkaen. Uudistuksen jälkeen taloyhtiönne siis saa kaikki bio- ja pakkausjätteiden erilliskeräykseen tarvitsemansa avun yhdestä numerosta.

Voit lukea lisää jätelakiuudistuksesta täältä.

Sivua päivitetty 23.12.2022 kello 11:02

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia.

Takaisin ylös