Neuvonta, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

Neuvonta

Vinkit ja neuvot lajitteluun

Haluatko tietää yksittäisten jätteiden lajittelusta tai vastaanottopaikoista? Loimi-Hämeen Jätehuollon asiakaspalvelua kannattaa lähestyä aina, kun sormi menee kierrätysasioissa suuhun. Jos asiakaspalvelusta ei osata vastata heti, otamme asiasta selvää. Asiakkaiden kysymyksiin vastaamisen lisäksi asiantuntijamme voi tilata vierailulle kertomaan vinkit yhdistysten, koulujen ja vaikkapa taloyhtiöiden tilaisuuksiin.

Järjestämme myös tutustumiskäyntejä ryhmille Kiimassuon ja Hallavaaran jätekeskuksiin. Myös pienemmillä jäteasemilla vierailu on mahdollista. Jätekeskusesittely kestää noin tunnin ja sen aikana kerrotaan jätehuollon perustiedot ja tutustutaan jätekeskuksen toimintaan ulkokierroksella. Esittely voidaan toteuttaa suomeksi tai englanniksi. Osallistumme mielellämme myös messuille tai markkinoille.

Kierrätysneuvonta ja ympäristökasvatus kuuluvat Loimi-Hämeen Jätehuollon lakisääteisiin tehtäviin, jotka katetaan jätehuollon perusmaksuilla. Voit siis pyytää asiantuntijamme paikalle veloituksetta kertomaan parhaat vinkit yhdistysten, koulujen tai vaikkapa taloyhtiöiden tilaisuuksiin.

Asiakaspalvelumme kautta voit tilata myös erilaisia kierrätys- ja lajitteluoppaita.

Asiakaspalvelu 03 424 2622 tai asiakaspalvelu@lhj.fi
– Lajitteluohjeet, Pärinä-noutopalvelu

Asiakaspalvelu 03 424 2622 tai laskutus@lhj.fi
– Jätehuoltoon, asiakasrekisteriin ja laskutukseen liittyvät yhteydenotot

Soitosta palvelunumeroihimme peritään vain operaattorisi määrittelemä paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinverkkomaksu, myös jonotuksen ajalta. Loimi-Hämeen Jätehuolto ei saa tuloja puheluhinnoista.

Neuvonta, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

Sivua päivitetty 28.3.2023 kello 08:32

Takaisin ylös