Palvelut yrityksille, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

Palvelut yrityksille

Palveluja myös yrityksille

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n yhteyteen on kasvanut kuuden yrityksen muodostama LHJ Group konserni, jonka yritykset tarjoavat palveluita kotitalouksille, yrityksille ja julkishallinnon yksiköille. Konserni toimii valtakunnallisesti ja osin myös kansainvälisesti Pohjoismaissa ja Baltian alueella. Tytäryritykset toimivat markkinaehtoisesti ja kehittävät kannattavaa kierrätysliiketoimintaa. Onnistunut toiminta ja positiivinen taloudellinen tulos hyödyttävät omistajia osingonjaon ja tehokkaan resurssien käytön kautta.

Suomen Erityisjäte Oy

Yritys on haastellisten materiaalien käsittelyn edelläkävijä Suomessa. Pilaantuneiden maiden ja kiinteiden vaarallisten jätteiden lisäksi yritys on keskittynyt kehittämään jätevoimalaitoskuonien käsittelytoimintaa Suomessa ja Suomen lähialueilla. Yrityksen toinen omistaja on Kuusakoski Oy. 

Suomen Tietoturva Oy

Yritys huolehtii yritysten ja julkishallinnon tietoturvamateriaalien käsittelystä. Yrityksen omistajia ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy (51 %) ja Urbaser Oy (49%). Yrityksen vahvoja toimialueita ovat Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi ja Kanta-Häme. Yhteistyökumppaneiden kautta palvelut voidaan ulottaa valtakunnallisiksi.

Suomen Materiaalikierrätys Oy

Yritys tarjoaa kierrätysratkaisut kaikille sähkö- ja elektroniikkalaitteille (pl. kylmälaitteet) sekä metalliromun kierrätykselle ja uusioraaka-aineiden lajittelulle. Yritys tarjoaa myös jätehuollon kokonaispalveluja yrityksille. Yritys on 100 prosenttisesti Loimi-Hämeen Jätehuollon omistama tytäryritys.

Cool Finland Oy

Kylmälaitteiden kierrätykseen keskittyneen yrityksen omistavat puoliksi Loimi-Hämeen Jätehuolto ja luxemburgilainen OSL SA. Yhtiön taustalla on vahvaa alan teknologiaosaamista. Cool Finland on yhteisyritys ja toimii kiinteässä yhteistyössä LHJ Group konsernin kanssa.

Sivua päivitetty 20.12.2022 kello 13:39

Takaisin ylös