Hallituksen puheenjohtaja Teuvo Suominen 60 vuotta

Aina on aihetta juhlaan, mutta erityisesti silloin, kun hallituksemme puheenjohtaja täyttää vuosia! Loimi-Hämeen Jätehuollon hallitus ja henkilökunta yllättivät Teuvo Suomisen muistamisilla ja onnitteluilla tällä viikolla pidetyssä hallituksen kokouksessa miehen pian koittavan 60-vuotispäivän kunniaksi.

Loimaalainen Teuvo on Loimi-Hämeen Jätehuollon hallituksen pitkäaikainen jäsen, joka on ollut mukana kehittämässä toimintaamme jo vuodesta 2012 alkaen. Hallituksen puheenjohtajana Teuvo on toiminut keväästä 2020 lähtien.

Teuvon mukana ollessa ja osin hänen puheenjohtajakautensa aikana LHJ Group on kasvanut ja kehittynyt liikevaihdoltaan noin 15 miljoonan euron konsernista lähes 40 miljoonan euron liikevaihtoa tekeväksi konserniksi. Samalla yritysten määrä on kasvanut neljästä kuuteen konsernin muotoutuessa todelliseksi kiertotalouden moniosaajaksi Suomessa ja osittain myös kansainvälisesti.

Teuvo on johtanut hallitusta aina hyvin kuuntelevalla ja harkitsevalla otteella sekä vuosien varrella kertyneellä erinomaisella alan tuntemuksella ja kontaktipinnoilla.

Kuluneista vuosista kiittäen ja tulevaa yhteistyötä innolla odottaen,
koko LHJ:n väki.

Hallituksen puheenjohtaja Teuvo Suominen 60 vuotta, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy
Kuvassa Teuvoa onnittelemassa talouspäällikkö Terhi Kaattari, pääkirjanpitäjä Sari Saarinen ja toimitusjohtaja Immo Sundholm.
Takaisin ylös