Tilattavat palvelut

Bio- ja pakkausjätteiden erilliskeräys

Loimi-Hämeen Jätehuolto tarjoaa asukkailleen palveluja bio- ja pakkausjätteiden (lasi, metalli, kartonki, muovi) kuljetuksiin sekä kappaletavaranoutopalvelun. Erilliskeräilyyn voivat liittyä kaikki Loimi-Hämeen Jätehuollon kuljetusalueella sijaitsevat asuinkiinteistöt sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnan kiinteistöt. Tapauskohtaisesti keräykseen voidaan liittää myös alueen ulkopuolella sijaitsevia kiinteistöjä.

Vapaaehtoisesti jo aiemmin keräykseen liittyneiden olemassa olevat sopimukset eivät siirry automaattisesti toiselta kuljetusyritykseltä Loimi-Hämeen Jätehuollolle. Mikäli omistamallanne kiinteistöllä (omakotitalo tai alle 5 asunnon taloyhtiö) kerätään jo pakkausjätteitä ja se sijaitsee LHJ:n kuljetusalueella, tulee jätehuoltosopimus käydä siirtämässä Loimi-Hämeen Jätehuollolle liittymisilmoituksen kautta.

Pärinä-noutopalvelu

Pärinäpalvelu noutaa sellaiset jätteet ja esineet Loimi-Hämeen Jätehuollon toimialueella, joita ei voi laittaa tavalliseen jäteastiaan suuren koon tai muun ominaisuuden vuoksi. Noutopalvelun hinta muodostuu työkustannuksista, kuljetusmaksusta sekä mahdollisesta jätteen käsittelymaksusta. Hinta on sama kaikille Loimi-Hämeen Jätehuollon asiakkaille sijainnista riippumatta.

Nouto järjestetään kahden viikon kuluessa tilauksesta, arkisin klo 8-14 välillä. Huomioithan, että nouto ei välttämättä onnistu heti samalle päivälle tai seuraavalle, ota siis yhteyttä hyvissä ajoin! 

Noudon voi tilata lomakkeella tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 03 424 2622. 

Siirry Pärinä -palvelun tilaukseen tästä

Jätelavat ja astiat

Loimi-Hämeen Jätehuollon toimialueella vuokrattavia jätelavoja tarjoavat yksityiset palveluntarjoajat. Kiinteistöillä sijaitsevia jäteastioita myyvät yksityiset palveluntarjoajat. Loimi-Hämeen Jätehuollon kuljetusalueella LHJ tarjoaa bio- ja pakkausjäteastiat osana tyhjennyspalvelua.

Jätelavoja tarjoavat:

Sivua päivitetty 22.6.2023 kello 11:11

Takaisin ylös