Tilattavat palvelut

Bio- ja pakkausjätteiden erilliskeräys

Loimi-Hämeen Jätehuolto tarjoaa asukkailleen palveluja bio- ja pakkausjätteiden (lasi, metalli, kartonki, muovi) kuljetuksiin sekä kappaletavaranoutopalvelun. Erilliskeräilyyn voivat liittyä kaikki Loimi-Hämeen Jätehuollon kuljetusalueella sijaitsevat asuinkiinteistöt sekä kunnan hallinto- ja palvelutoiminnan kiinteistöt. Tapauskohtaisesti keräykseen voidaan liittää myös alueen ulkopuolella sijaitsevia kiinteistöjä.

Pärinä-noutopalvelu

Pärinäpalvelu noutaa sellaiset jätteet ja esineet, joita ei voi laittaa tavalliseen jäteastiaan suuren koon tai muun ominaisuuden vuoksi. Noutopalvelun hinta muodostuu työkustannuksista, kuljetusmaksusta sekä mahdollisesta jätteen käsittelymaksusta. Hinta on sama kaikille Loimi-Hämeen Jätehuollon asiakkaille sijainnista riippumatta.

Nouto järjestetään kahden viikon kuluessa tilauksesta, arkisin klo 8-14 välillä. Huomioithan, että nouto ei välttämättä onnistu heti samalle päivälle tai seuraavalle, ota siis yhteyttä hyvissä ajoin! 

Noudon voi tilata lomakkeella tai soittamalla neuvontanumeroon 03 424 2619. 

Siirry Pärinä -palvelun tilaukseen tästä

Jätelavat ja astiat

Loimi-Hämeen Jätehuollon toimialueella vuokrattavia jätelavoja tarjoavat yksityiset palveluntarjoajat. Kiinteistöillä sijaitsevia jäteastioita myyvät yksityiset palveluntarjoajat. Loimi-Hämeen Jätehuollon kuljetusalueella LHJ tarjoaa bio- ja pakkausjäteastiat osana tyhjennyspalvelua.

Jätelavoja tarjoavat:

Sivua päivitetty 16.1.2023 kello 15:47

Takaisin ylös