LHJ uudistaa pienasiakkaiden palvelun jatkossa kokonaan uudelle tasolle

Loimi-Hämeen Jätehuolto on päättänyt aloittaa kierrätysasemiensa nykyaikaistamisen. Ensimmäisenä uudistetaan Forssan pientuojien palvelupiste. Jatkossa asiointi tulee tapahtumaan Forssan Ratasmäkeen rakennettavalla modernilla pientuoja-asemalla. Yli 3000 neliömetrin asiointihalli mahdollistaa kuormien purun sisätiloissa ja säältä suojassa ympäri vuoden. Pientuojien palvelun siirtyminen Ratasmäkeen vähentää myös ruuhka- ja vaaratilanteita Kiimassuon jätekeskuksessa.

LHJ:n uusi pientuoja-asema mahdollistaa Forssan seudun asukkaille itsepalvelumahdollisuudet ja laajemmat vastaanottoajat. Arkipäivisin pientuoja-asemalla on saatavissa myös henkilökohtaista palvelua normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Itsepalvelua tulee helpottamaan ja nopeuttamaan myös uusi asiointisovellus, jonka kautta asiakas voi jo kotona kirjata ylös kuorman sisällön ja maksaa sen etukäteen. Asiakas saa sovelluksen kautta asiointikoodin, jonka avulla hän voi asioida pientuoja-asemalla haluamanaan ajankohtana.

LHJ on hakenut kokemusta uuteen asiointimalliin Seinäjoelta, jossa Lakeuden Etappi Oy on pyörittänyt vastaavaa itsepalvelun mahdollistavaa kierrätyskeskusta jo muutaman vuoden ajan. Tänä päivänä Seinäjoella 85 prosenttia asiakaskäynneistä tapahtuukin itsepalveluna.

Hankkeelle haetaan parhaillaan ympäristö- ja rakennuslupia. Uuden kierrätysaseman toiminnan on tarkoitus alkaa vuoden 2025 syksyllä. Ratasmäen uuden pientuoja-aseman valmistuttua LHJ:n on tarkoitus jatkaa myös yhtiön muiden jäteasemien uudistamista itsepalvelumahdollisuuksia lisäten. 

LHJ uudistaa pienasiakkaiden palvelun jatkossa kokonaan uudelle tasolle, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy
Takaisin ylös