LHJ:n jäteasemat vastaanottavat risuja ja puutarhajätteitä maksutta 2.-13. lokakuuta

Loimi-Hämeen Jätehuollon jäteasemat ottavat syksyllä risuja ja puutarhajätteitä vastaan kahden viikon ajan viikoilla 40 ja 41. Risuja ja puutarhajätteitä vastaanottavat Kiimassuon ja Hallavaaran jätekeskukset ja Akaan, Loimaan ja Sastamalan jäteasemat. Risuja vastaanottavat jäteasemat palvelevat poikkeuksellisesti myös lauantaina 7. lokakuuta kello 9-13 välisenä aikana.

Risuviikkojen aikana otetaan vastaan ilmaiseksi henkilöautolla, henkilöauton peräkärryllä tai pakettiautolla tuotavat risu- ja puutarhajätekuormat. Myös kotitalouksien punnittavat kuormat otetaan Risuviikkojen aikaan maksutta, mutta yritysten tuomista punnittavista kuormista peritään maksu normaalin hinnaston mukaisesti. Asioinnin nopeuttamiseksi risut ja puutarhajätteet kannattaa eritellä jo kuormaa kasattaessa, sillä niille on erilliset purkupaikat jäteasemilla.

Turvallisuussyistä myös maksuttomia kuormia tuotaessa on aina ilmoittauduttava jäteaseman hoitajalle. Mikäli kuormaa ei ehdi tuomaan Risuviikkojen aikana, kannattaa muistaa, että normaalistikin peräkärrykuormallisen risuja voi tuoda jäteasemalle kolmen euron hintaan.

LHJ:n jäteasemat ottavat Risuviikkojen aikaan maksutta vastaan myös pieniä määriä vieraslajien hävittämisestä syntyvää kasvijätettä tiiviisti muovipussiin pakattuna.

Takaisin ylös