Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä haemme:

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 10.2.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen: rainer.andersson@lhj.fi. Ilmoitathan hakemuksessasi, mitä yllä mainituista työtehtävistä haet. Toivomme, että hakijat voivat aloittaa tehtävissään maalis-huhtikuun aikana.

Myyntineuvottelijaa

Työhösi kuuluu laajasti LHJ Groupin yrityspalvelujen myynti- ja markkinointitehtävät. Pidät yllä ja rakennat uusia asiakas- ja yhteistyösuhteita sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Omaat myös mielellään kokemusta ympäristö- ja kierrätysalasta sekä myynnistä.

Odotamme sinulta näyttöä tuloksellisesta B2B myynnistä, myynnin kehittämisestä sekä palvelujen tuotteistamisesta. Omaat myös mielellään kokemusta ympäristö- ja kierrätysalasta sekä myynnistä.

Toimialueesi on pääosin eteläinen Suomi. Konsernin kotipaikka on Forssassa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiutta liikkua. Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain etätyönä.

Saat tueksesi tuloksellisen ja innostuneen työyhteisömme sekä konserniin kuuluvien yritysten (Suomen Erityisjäte Oy, Suomen Materiaalikierrätys Oy, Suomen Tietoturva Oy sekä Cool Finland Oy) monipuolisen osaamisen.

Lisätietoa tehtävästä antaa 13.-31.1: myyntipäällikkö Tommi Pohjola, puh. 040 662 3325, tommi.pohjola@lhj.fi.

Palveluneuvojaa

Palveluneuvojana työskentelet osana LHJ:n asiakaspalvelutiimiä. Työhösi kuuluu asiakaspalvelu monissa eri kanavissa sekä asiakashallintaohjelman ylläpito muiden palveluneuvojien kanssa. Työn suorituspaikka on ensisijaisesti Kiimassuon jätekeskus Forssassa. Odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa. Monikielisyys lasketaan eduksi.

Palveluneuvojana sinun on mahdollista osallistua myös erilaisiin tapahtumiin sekä ympäristökasvatukseen liittyviin työtehtäviin. Työssä noudatetaan pääosin toimistotyöaikaa klo 8-15.45.

Lisätietoa tehtävästä antaa 13.1.-10.2: palvelupäällikkö Anne Sjöberg, puh. 050 567 5815, anne.sjoberg@lhj.fi.

Ajojärjestelijää

Ajojärjestelijänä työskentelet osana LHJ:n logistiikkatiimiä. Työhösi kuuluu LHJ Groupin asiakaspalvelu sekä kuljetuksiin liittyvät ajojärjestelytehtävät. Työn suorituspaikka on Kiimassuon jätekeskus Forssassa. Arvostamme kokemusta logistiikka-alalta. Odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Asiakaspalvelutehtäviä suoritetaan monissa eri kanavissa. Arvostamme kokemusta ajojenhallintaohjelmista sekä tuntemusta jätekuljetusalasta.

Lisätietoa tehtävästä antaa 13.1.-10.2.: logistiikka- ja viestintäpäällikkö Mirva Naatula, puh. 044 024 2639, mirva.naatula@lhj.fi

Sivua päivitetty 16.1.2023 kello 16:06

Takaisin ylös