Pakkausjätekeräyksen urakoitsijat esittäytyvät

Pakkausjätekeräyksen parissa toimivien urakoitsijoiden esittelysarjassa kolmantena vuorossa Envor Group Oy. Haastateltavana oli Envor Groupin toimitusjohtaja Samuli Laine.

Kerrotko alkuun lyhyesti, mikä on Envor?

Envor on pitkät perinteet omaava paikallinen perheyritys, joka tarjoaa Forssan seutukunnalla kiinteistöhuollon ja jätehuollon palveluita, niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Toimintaa meillä on ollut jo vuodesta 1964 lähtien.

Miten olette valmistautuneet pakkausjätekeräyksen uudistumiseen?

Meillähän on hyvä lähtökohta tähän, olemme toimineet pitkään jätehuollon toimialueella, joten tiedämme kuinka keräily ja siihen liittyvä logistiikka täytyy toimia. Meillä on myös historiassa ollut laaja asiakaskunta. Siitä kertynyttä ammattitaitoa pystytään hyödyntämään, kun suunnitellaan kuntayhtiön kanssa yhdessä urakoita. Olemme hankkineet myös yhden uuden auton, biokaasulla kulkevan jätepakkaajan. Resursseja on varattu riittävästi, että pystytään kaikki asiakkaat palvelemaan ja urakat hoitamaan. Kevään ja kesän aikana olemme tehneet myös jäteastioiden jakoa urakka-alueella.

Mitkä jätejakeet ja alueet ovat tästedes teidän keräämiänne?

Kaikki pakkausjätteet, eli kartonki, lasi, metalli ja muovi Forssan lähiseutukunnissa. Tarkempi urakka-alue on Forssa, Tammela, Jokioinen, Somero, Humppila, Koski TL ja Ypäjä.

Minkälaista kalustoa teillä on käytössä?

Meillä on ennestään useampi biokaasulla kulkeva jätepakkaaja, sen lisäksi muutama dieselkäyttöinen jätepakkaaja. Näistä kolme on kaksilokeropakkaajia, joilla voidaan kerätä useampaa jaetta kerralla. Urakkaan on käytössä yhteensä 3 autoa.

Onko jotain, mitä haluatte vielä kertoa?

Olemme iloisia, että pääsemme jatkamaan jätehuollon palveluiden tuottamista seutukunnalla. Pääsemme jatkamaan meidän tyytyväisten asiakkaiden palvelemista.

Miten yhteistyö LHJ:n kanssa toimii?

Hyvin meidän yhteistyömme toimii, siitäkin on pitkät perinteet jo siitä asti, kun tänne Kiimassuon alueelle molemmat ovat sijoittuneet. Palvelupäälliköt ja ajojärjestelijät toimivat hyvin yhteistyössä suuntaan ja toiseen.

Pakkausjätekeräyksen urakoitsijat esittäytyvät, Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy
Kuvassa Envor Groupin toimitusjohtaja Samuli Laine.

Takaisin ylös