Sisältöön »
 
 

Onko arkistonsiivous ajankohtainen?

Tilaa meiltä nouto arkistollesi. Oli kyseessä pieni tai iso arkisto toimintamme mukautuu kuhunkin tarpeeseen. Toimitamme soveltuvat keräysvälineet tai noudamme aineiston kerralla. Tarjoamme yrityksellesi mielenrauhaa ja luotettavan tavan päästä eroon paperiarkistojen lisäksi myös muista tietosuojamateriaaleista, kuten ICT-laitteista ja sähköisistä tallenteista. Palvelu vähentää omaa työmääräänne, sillä voitte laittaa materiaalit kierrätykseen kansioineen. RFID-pohjainen kalustonhallintajärjestelmä takaa aukottoman seurattavuuden ja tietoturvan hävitettäville materiaaleille. Jokaisesta erästä laaditaan tuhoustodistus.

Muut roinat kiertoon samalla kertaa

Huolehdimme arkistonoutojen yhteydessä myös muun toimistoista poistettavan irtamen kierrättämisen. Tilaa arkistosiivouksen yhteyteen poisnouto myös kirjoille, kansioille, sähkö- ja elektroniikkaromulle, toimistokalusteille ja muulle poistettavalle tavaralle.

Pääset alkuun:

täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen. Saat tarjouksen sähköpostiisi toimintaohjeiden kera.

Lisätietoa: info(at)lhj.fi, 0440 242 613 tai lhj.fi/yrityspalvelu

 

Lisätietoa

Kerro meille tarpeesi tietosuojapalveluista ja annamme selkeän toimintamallin sekä hinnoittelun asian hoitamiseksi.

markkinointipäällikkö pasi.kaskinen(at)lhj.fi, 050 347 0605 tai myyntineuvottelija juha.keskinen(at)lhj.fi, 0440 242 721

Voit jättää meille tarjouspyynnön myös täyttämällä tarjouslomakkeen.

 

Extranet

Raportointiin

 
 
login Synergia Foxy