Uutiset

 
LHJ etsii tiedottajaa

31.10.2018

LHJ etsii tiedottajaa


Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy on 16 kunnan omistama edistyksellinen jätehuoltoyhtiö, joka huolehtii yli 130 000 asukkaan jätehuollon palveluista alueellaan vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. LHJ työllistää 50 ja koko LHJ Group konserni 95 ympäristöalan ammattilaista.

Nykyisen tiedottajamme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme joukkoomme Forssaan asiakaslähtöistä ja aktiivista

Tiedottajaa

Joka toiminnallaan pystyy tekemään vaikutuksen eri sidosryhmiimme ja vaikuttamaan entistä toimivamman jätehuollon sekä paremman yhtiökuvan rakentamiseksi.

Tiedotus ja neuvonta ovat LHJ:n lakisäätäteisiä perustehtäviä. Tiedottaja vastaa yhtiössä tämän osa-alueen toteuttamisesta ja kehittämisestä. Tiedottamisen lisäksi osallistut aktiivisesti jäteneuvontatyöhön, tapahtumajärjestelyihin ja ympäristökasvatukseen. Pidät yllä digitaalisia viestintäkanavia ja tuotat sisältöä erilaisiin julkaisuihin.

Odotamme, että olet aidosti kiinnostunut viemään eteenpäin LHJ:n viestiä alueellisen kiertotalouden toteuttamiseksi. Voit olla ympäristöasioista kiinnostunut viestijä tai viestinnästä kiinnostunut ympäristöosaaja. Hallitset perinteiset ja uudet viestintäkanavat ja ymmärrät miten pystyt tavoittamaan kuntalaiset parhaiten.

Olet oma-aloitteinen ammattilainen, joka pystyy itsenäisesti viemään eteenpäin erilaisia viestinnän projekteja. Ulospäinsuuntautuneena henkilönä otat haltuun sujuvasti erilaiset viestintätilanteet. Olet osa LHJ Group konsernin viestintätiimiä ja pystyt tekemään tuottavaa yhteistyötä LHJ:n muiden asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä vielä vuoden 2018 aikana.

Pyydämme toimittamaan hakemuksesi palkkatoiveineen hallintopäällikölle 18.11.2018 mennessä osoitteella: rainer.andersson(at)lhj.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat viestintäpäällikkö Pasi Kaskinen 050 347 0605  (ma 5.11. klo 10-16 ja ti 13.11. klo 9-16) ja tiedottaja Suvi Lehtinen: suvi.lehtinen(at)lhj.fi.
 

Jätehaku

Jäteluetteloon on kerätty tyypillisimpiä kodin esineitä ja asioita. Haku tarjoaa vaihtoehdoksi kaikki jätteet, joiden nimessä on sama sana.

 

 

 

Aukioloajat

Kiimassuon jätekeskus | suljettu7-18

Hallavaaran jätekeskus | suljettu10-18

Akaan jäteasema | suljettu10-18

Huittisten jäteasema | suljettu12-18

Loimaan jäteasema | suljettu10-18

Punkalaitumen jäteasema | suljettusuljettu

Sastamalan jäteasema | suljettu11-18

Someron jäteasema | suljettu12-18

Urjalan jäteasema | suljettusuljettu

 
 
login Synergia Foxy